Om oss

Velkommen til Grønt Senter. Her finner du alt av informasjon om bærekraft, fornybar energi og den nye grønne livsstilen som skal ta oss inn i en levelig fremtid. Vi legger stor vekt på å gi deg det siste av nyheter og oppdateringer, men tilbyr samtidig analyser av viktige spørsmål som alle miljøbevisste mennesker trenger å ta stilling til.

Et nettsted for alle

Utvalgt bilde Om oss Et nettsted for alle - Om oss

Dette nettstedet er åpent for alle, enten du er en erfaren miljøaktivist eller bare en vanlig borger som kanskje ikke er så overbevist om at det såkalte grønne skiftet vil redde fremtiden. Vi legger vekt på å være åpne for nye tanker og impulser, samtidig som vi bevarer en sunn skepsis til lettvinte og kortsiktige løsninger på globale problemstillinger.

Miljøspørsmål er aldri rent teoretiske, men handler om forholdet mellom oss mennesker og naturen. Derfor ønsker vi å være noe mer enn et nettsted, vi vil også inspirere leserne våre til å handle i hverdagen. Husk at det handler om å skape en bærekraftig fremtid som alltid handler om å tenke globalt, men handle lokalt.