Abonner på våre oppdateringer

Her på Grønt Senter satser vi på å gi deg all den beste og mest oppdaterte informasjonen om bærekraft, klima, fornybar energi, og det grønne skiftet. Dersom du ønsker å følge med og få med deg alt som skjer på disse feltene, kan vi anbefale å abonnere på våre oppdateringer. Da vil du aldri gå glipp av de siste og viktigste nyhetene om disse temaene som former vår samtid og fremtid!

I dag er det viktigere enn noen gang å følge med på den viktige utviklingen mot et mer bærekraftig samfunn. Samtidig er det ikke alltid så lett å finne pålitelige og gode kilder som gir deg den typen nøytral og sikker informasjon du er ute etter. Derfor føler vi at vårt tilbud gir noe nytt som alle som er engasjert i disse viktige sakene bør få med seg.

Bygg grønn kompetanse

Utvalgt bilde Abonner pa vare oppdateringer Bygg gronn kompetanse - Abonner på våre oppdateringer

Dersom du abonnerer, vil du finne regelmessige oppdateringer og nyhetssaker, og ikke analyser som går i dybden i en medievirkelighet som ellers legger stor vekt på kjappe nyheter uten tilstrekkelig kontekst. Med andre ord kan du føle at du opparbeider deg en ny kompetanse ved å følge med på det som skjer på disse sidene. Grønn kompetanse vil faktisk være svært viktig i både arbeidsliv, næringsliv og samfunnet som sådan i tiden som kommer.