Facebook

LogoKlimaalliansen108

Onsdag 18. september kl 17.00  Sammen med asylsøkere og flyktninger deler vi et godt måltid.  Meny: Grønnsakslapskaus. Temaet denne gangen er sommerens aktiviteter i bydyrkingshagen.

 

 

Velkommen til hyggelig samling der vi spiser sammen og snakker om ulike temaer. 

 

Fransisco Garcia vil fortelle litt om erfaringen fra byhagen denne sommeren, samt litt hvordan du på en enkel måte kan kompostere matavfallet. Denne onsdagen står en smakfull rett på menyen: Lapskaus med grønnsaker. Maten er vegetarisk (ikke kjøtt) og er en tradisjonell norsk middag - veldig velegnet om høsten når vi sanker inn grønnsakene. Gratis for asylsøkere og flyktninger tilknyttet Integreringsmottaket, men vi trenger påmelding - en linje for hver deltaker.  Her kan du melde deg på:  Link for refugees

 

Maks 30 personer, påmelding seinest dagen før: Sted: Grønt Senter, Odderøyveien 5 - 4610 Kristiansand

 

NB Norsktalende er veldig velkomne - der er det språket vi praktiserer.  Meld deg inn Klimaalliansen (kr 150.- pr år), så har du betalt for måltidet: Link for norsktalende

 

Prosjektet gjennomføres i samarbeid med Integreringsmottaket i Kristiansand kommune og med god støtte og viktige økonomisk støtte fra kulturstyret, Miljødirektoratet og Handelens Miljøfond.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie