Facebook

LogoKlimaalliansen108

Mandag 7. oktober kl 18.30 ønsker Fikselauget igjen velkommen til verksted der du får hjelp til å reparere klær - et lurt tiltak for både miljø og lommebok. 

 

 

Ideen er like enkel som den er genial: Du rigger opp et par symaskiner, legger fram et enormt utvalg av stoff og trå og får en erfaren husflidkonsulent til å veilede.  Deretter er det bare å åpne opp dørene og da har du et fikselaug.

 

Landets første Fikselaug startet vi opp som et pilotprosjekt i Kristiansand i februar 2019. Erfaringene herfra deles nå tips til oppstart av Fikselaug andre steder i landet.  Se mer Ekstern link

 

Øvrige samlinger i høst: Mandag 4. november og mandag 2. desember - alle dager fra kl 18.30

 

Mer om Fikselauget i Kristiansand:  Lær å stoppe, lappe og fikse klær.  Kathrine Gregersen veileder deg som har klær som skulle vært reparert. 

 

Vil du lære teknikkene og få en inspirasjon til å reparere tekstiler er du velkommen til Fikselauget i Kristiansand.  Vi har treff ei gang i måneden på Grønt Senter.

 

Dørene åpnes kl 18.30 og en halv time seinere får du litt faglig påfyll.  Det kan være ulike tema for kvelden – se oppdatert informasjon på Fikselaugets Facebook-side.

 

Etter innledninga er det fritt fram der du enten kan prøve deg på materiell du får på kurset eller så reparerer du klær du har med deg. 

 

Symaskiner, materiell og annet utstyr står til fri benyttelse fram til kursavslutning ca kl 21.00

 

Pris: Kr 100.- pr gang.

Arrangører:  Husflidkonsulenten i Vest-Agder og Kristiansand Husflidlag i samarbeid med Grønt Senter

 

 

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie