Facebook

LogoKlimaalliansen108

Onsdag 28. august ca kl 10.00  Ryddedugnad på Odderøya.  I samarbeid med Integreringsmottaket forebygger vi marin forsøpling.

 

Havner det på bakken, havner det i havet!  Bli kjent med en asylsøker samtidig som du plukker søppel.

 

I samarbeid med integreringsmottaket og med støtte bla bra kultursektoren i Kristiansand kommune har vi månedlige samlinger der nye landsmenn blir kjent med det norske samfunn.  Når asylsøkerne kommer til oss har de gjennomgått en grunnleggende språkopplæring.

 

Vi møtes sånn i ni-tida til en kopp og gir en kort presentasjon av Grønt Senter og samtaler om klima- og miljøspørsmål – spesielt om utfordringen med marint avfall.  Samtalen foregår på norsk, men en tolk oversetter til tyrkisk eller andre språk.

 

Sånn i ti-tida skrider vi til verket og tar vi runda på Odderøya.  Erfaringsmessig plukker vi fire – seks sekker med søppel som ellers hadde blåst på havet.

 

Formiddagen avsluttes med en enkel lunsj på Grønt Senter.  Alle er velkomne til å delta – dette er en unik mulighet til å bli kjent med nye landsmenn.

 

Tiltaket er støttet av Miljødirektoratet og Handelens Miljøfond.

 

Arrangør: Klimaalliansen

 

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie