Facebook

LogoKlimaalliansen108

Lørdag 1. juni og søndag 2. juni kl 12.00 - 16.00  Kathrine Gregersen (bildet) hjelper deg med å reperare klær. Velkommen til drop-in under Odderøya Open.

Har du liggende klær som du skulle ha reparert? Har du lyst å lære deg noe nytt og få inspirasjon til gjenbruk og fiksing?

 

Da er du hjertelig velkommen til Fikselauget Kristiansand. Vi inviterer til utstilling, kurs og åpent fikselaug første helga i juni.

 

Vi setter klart alt av utstyr og materialer, så har du tekstiler som trengs reparasjon er det bare å ta det med.

 

Vi veileder deg gjerne. Det blir også en utstilling av klær som er reparert eller omsydd og her får du garantert inspirasjon til hvordan du kan fikse synlig eller helt usynlig. Drop in 50,-.

 

I tillegg vil det bli arrangert:

 

Kurs i filleryehekling. Lørdag kl. 10.00 – 13.00

 

Her får du lære å hekle filleryer av gamle sengeklær. Hvilke tekstiler egner seg og hvordan rive dem opp med få skjøter. Kursavgift Inkluderer håndlaget heklekrok og bok.

 

Kurs i broderi. Søndag kl.10.00 – 13.00

 

På dette kurset lærer du mange ulike stingtyper som egner seg godt på klær. Vi gjennomgår ulike typer materialer og utstyr og hvordan planlegge og designe egne motiv.

Kursavgiften inkluderer alt av materialer til to små produkt du lager i løpet av kurset.

 

Kurslærer: Kathrine Gregersen, husflidskonsulent i Norges Husflidslag.

 

Kursavgift per kurs : 250,-/ 300,- (medl./ikke medl.)

 

Påmelding på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Begrenset antall plasser. Første mann til mølla.

 

Det er anledning å sitte fram til kl. 16.00 for å arbeide videre med det du jobber med på kurset.

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie