Facebook

LogoKlimaalliansen108

Lørdag 1.juni - lørdag 8. juni:  Odderøya Open på Grønt Senter vil være åpningsarrangementet - deretter følger aktivitetene slag i slag.

 

Kristiansand kommune og samarbeidspartnere inviterer til Miljøuke fra 1.- 8. juni.  Miljøuka starter med en rekke arrangementer på Grønt Senter helga 1. – 2. juni og fortsetter utover uka med aktiviteter flere steder i byen.  Utdeling av kommunens miljøpris vil skje på Verdens miljødag 5. juni. Miljøuka har fått tittelen "Bærekraftig sammen".

 

- I Kristiansand er det mange gode krefter som ønsker å gjøre noe for å bedre vårt felles klima og miljø. Vi ønsker å samle alle til en skikkelig markering og inspirasjon rundt verdens miljødag 5. juni.  Alle inviteres til en hel miljøuke fra 1. til 8. juni, sier Elizabeth Rojas fra by- og samfunnsenheten i Kristiansand kommune.

 

Miljøuke fra 1. – 8. har forskjellige faglige arrangementer med klima og miljø som fellesnevner. Mandag 3. juni kommer klima- og miljøminister Ola Elvestuen til et regionalt seminar om grønn omstilling for å mobilisere næringslivet. Han vil også delta på den offisielle åpningen av miljøuka.

 

 – I Kristiansand kommune skal vi ta opp klima og miljørelaterte temaer i ulike arrangementer. Dette gjør vi for å ha en god dialog om felles utfordringer og muligheter, forteller Rojas.

 

- Gjennom Bærekraftig sammen ønsker vi å formidle og dele kunnskap om smarte og innovative løsninger for å løse dagens klima- og miljøutfordringer. Vi er den første generasjonen som opplever dagens globale klima- og miljøutfordringer, og den siste som kan gjøre noe med dem!

 

Nærmere opplysninger: www.miljoukakristiansand.no

 

Bilde:  Fem kvinner fra Kristiansand kommune står bak Miljøuka.  F.v.: Klima- og miljørådgiverne Elizabeth Rojas, Solvor B. Stølevik, bak trainee Kristine Amundsen Wold, klima- og miljørådgivere Alena Bohachova og Marianne Bliksås. Foto: Ragna Marie Henden

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie