Facebook

LogoKlimaalliansen108

Lørdag 1. juni - søndag 2. juni kl 12.00 - 16.00  Utstillinger, servering og spennende verksteder.  Har du lyst til å delta eller bidra under miljømarkeringa da alle aktører på byens grønne øy har åpent hus?

Både frivillige og utstillere er velkommen til å ta kontakt med oss på Grønt Senter.  Vi er takknemlig for alle bidrag - enten det dreier seg om et par timers innsats ved ved bodene og vaffelpressa, eller som utstiller.  

 

Her er noe av det som skal skje:

 

Fikselaugets utstilling.  Du får se kreative eksempler på hva som har vært utført på reparasjonssamlinger der Kathrine Gregersen veileder deg som vil fikse klær.  Husfliden står bak dette tiltaket.  Sjekk gjerne Fikselaugets FB-side for mer info:

https://www.facebook.com/groups/368100620647585/?epa=SEARCH_BOX

Fotoutstilling – åtte miljøhelter.  Fotograf Sigve Mathisen har kalt prosjektet De som går foran. Et større arbeid hvor miljøvern, enkeltpersoners engasjement i miljøspørsmål og bærekraftige levemåter er kjerneområder. Arbeidet munner ut i en utstilling som er nærmest får premiere på Grønt Senter.  Francisco – som mange av dere kjenner fra Bymisjonen og Pallekarmdyrkarlaget, er én av de åtte som blir portrettert.   Les mer: 

https://sigvemathisen.com/

Geriljakalligrafi.  Bli med på spennende kunstprosjekt om klimakrisa.  Prosjektet "Geriljakalligrafi" er en samling med tegninger av små tekster som omhandler miljøet. På workshopen lærer Merete Lundetræ deg gode tegneteknikker slik at du kan illustrere egne tekster. 

Les mer: http://meretelundetrae.no/

Pop-up restaurant.  Vi må jo ha noe å spise!  Ikke alt er på plass enda, men drømmen er å ha en to dages pop-up restaurant.  Flere opplysbninger kommer

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie