Facebook

LogoKlimaalliansen108

29. april - 5. mai  Bli med på den landsomfattende dugnaden der vi rydder strendene frie for søppel.  Hansker og sekker er tilgjengelig flere steder i Kristiansand. Se oversikt over hvor søppelsekkene hentes.

En død hval med magesekken fylt opp av plast gjorde at vi for alvor fikk øynene opp for problemet med marin forsøpling.  Det viktigste vi kan gjøre nå er å hindre at problemet oppstår, og så må vi rydde bort alt avfallet som allerede er havnet i naturen.    

 

Hold Norge Rent arrangere hvert år en landsomfattende dugnad der mer enn 20 000 frivillige rydder Norges strender frie for søppel.  I år Strandryddedagen utvidet til aksjoner hele uka.

 

Lokale arrangement:

 

Fredag 3. mai kl 10.00. Klimaalliansen arrangere ryddedugnad i samarbeid med Integreringsmottaket.  Oppmøte ved Grønt Senter.

Lørdag 4. mai, 12.00. Framtiden i våre hender har strandrydding i Kjosbukta.

Søndag 5. mai avslutning av strandryddeuka med quiz på Spiren kafé.

 

Oppdatert oversikt over alle aktiviteter: https://holdnorgerent.no/ryddeportalen/

 

Gratis sekker og hansker kan hentes hos Avfall Sør, Vige havnevei 90, på gjenvinningsstasjonene eller hos Kristiansand kommune, Servicetorvet, Rådhuskvartalet.

Avfall kan leveres gratis på gjenvinningsstasjonene til Avfall Sør hele året.

Mandag 6. mai vil det i tillegg bli hentet sekker på følgende steder:

Bertes, Hamresanden, Sømsstranda, Kongshavn, Korsvik Marina, Storenes, Paradisbukta, Møvikstranda.

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie