Facebook

LogoKlimaalliansen108

Termokamera til utlån  Finn varmelekkasjer i egen bolig og legg grunnlaget for effektive tiltak som sparer energi og penger.

Et såkalt termokamera viser deg lekasje av varme - et godt utgangspunkt for effektive enøk-tiltak. 

Du låner kameraet i tre dager for kr 100.-

Kamerat er av typen Flir C3. Det er enkelt å bruke.  Her ser du nærmere omtale av produktet og en video som instruerer deg i bruken:

Link til leverandør

Det er Klimaalliansen (tidligere Grønn Hverdag) som står for utlån av kamera.  Ønsker du å gjøre en reservasjon sender du en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  så bekrefter vi hvilke dager det er ledig. 

Vi tar kr 100.- i ekspedisjonsgebyr, og du kan betale ved å Vippse til 537814 eller betale summen inn til konto 3000 07 41864.

 

Når du har fått bekreftet dato må du selv hente kameraet på dagtid i andre etasje på Grønt Senter.  Du leverer kameraet tilbake straks du er ferdig med å dokumentere varmetap i egen bolig - og seinest etter tre dager.

 

Fordelen med å bruke et profft termokamera framfor en enkel app på mobilen er at du får bedre resultater med ulike farger som viser ulike grader av energitap.  Kameraet tar også ordinære bilder, slik at du kan sammenligne med energibildet.  Ønsker du å beholde bildene laster du dem enkelt inn på egen PC.

 

Målet med ordningen er å inspirere til kloke enøktitak.  Prosjektet er støttet av Kristiansand kommune.

 

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie