Facebook

LogoKlimaalliansen108

Alle kurs er nå FULLTEGNET!  Kickstart våren med praktisk inspirasjonskurs der du legger grunnlaget for sommerens grønnsaksproduksjon.

 

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og arrangerer praktisk kurs der får du får kunnskap og inspirasjon til å komme i gang med egen grønnsaksdyrking.

 

Kurset egner seg både for nybegynnere og for deg som er en litt mer erfaren kjøkkenhagegartner.

 

Kanskje vil du i gang med å dyrke i pallekarmer? Få gode tips og bli inspirert. Bydyrking handler om grønn glede.

 

På kurset vil vi blant annet snakke om hva som passer å dyrke på liten plass og hvilke vekster som er enkle å få til. Du vil også lære om frø, jord, planting, vanning, gjødsling og få andre nyttige tips. Deretter går vi i gang med å lage papirpotter og sår frø i disse. Vi legger stor vekt på økologisk/giftfritt hagebruk og på viktigheten av god jord.

 

Du vil få god veiledning av erfarne kursholdere.  Aud Maren Rosseland er gartner og har lang erfaring med dyrking av grønnsaker og urter. Hilde Finckenhagen har i mange år holdt orden i egen økologisk kjøkkenhage. På kurset utveksler vi er erfaringer, og vi tar oss også tid kaffe/te-pause med servering av frukt og grønnsaker.

 

Kurset koster kr 600.- (kr 450.- med FVN-fordel eller for mottakere av Grønt Senters nyhetsbrev) og inkluderer kurs, frø og god økologisk såjord samt remedier til å lage praktiske potter til dine første grønnsaker.

 

Ta gjerne med tomme isbokser eller liknende til å frakte med deg pottene hjem.

 

NB  Kursene tirsdag 12. mars og torsdag 14. mars samt tirsdag 9. april er nå dessvere fulltegnet. 

Av praktiske årsaker kan vi ikke være mer enn 20 deltagere hver gang.  (Vi trenger litt plass for å plante frø oppi små potter med jord)  

 

Meld deg gjerne på Grønt Senters nyhetsbrev for å være den første som får kurstilbud i denne kategori

 

 

Ønsker du å vite mer om Odderøya økologiske pallekarmdyrkarlag ken de lese mer her:  Byhagen ved Grønt Senter

 

 

 

 

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie