Facebook

LogoKlimaalliansen108

Fredag 18. januar kl 18.00 Kurs med lett krydret meny – lær å lage indisk mat fra grunnen av

 

Gladys Vimme født i India - ikke langt fra Taj Mahal (bilde) - og har lang erfaring med kokkekurs på Sørlandet.  På kurset som arrangeres på Grønt Senter lærer du å lage indisk mat fra grunnen av - med ulike krydder og sauser. Styrken tilpasses den enkeltes ønsker, nordmenn vil gjerne ha det litt mildere enn hva som er vanlig i India. 

 

Kurset starter med en presentasjonsrunde der du over en kopp deilig indiske chai/te får en innføring i bruk av krydder og indisk kultur.

 

Vi lager fire til fem retter. Kylling og lam er ingredienser i hovedretten, og i tillegg lager vi deilig nanbrød, nydelig festris, linser/bønner, raita/dressing og de herlig og sunne grønsakene som er en del av det indiske kostholdet.

 

Etter at vi er ferdig med matlagingen setter vi oss ned og koser oss med den herlige maten vi har laget.

 

Hvis dette høres spennedene ut? Meld deg på snarest. Begrenset antall plasser

 

Deltakelse på matkurset koster kr.750 per person.

 

Nærmere om Gladys Vimme:  http://www.taste-of-india.no/

 

Påmelding - trykk her: ekstern link

 

Event send e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie