Facebook

LogoKlimaalliansen108

Onsdag 23. januar kl 08.15: Frokostmøte der du lærer mer om sirkulær økonomi - om mulighetene som byr seg og hvordan konseptet kan innføres i egen virksomhet.

 

 

Reyn O'Born fra UiA har god kjennskap til sirkulær økonomi og vil på frokostmøtet fortelle hva som ligger i begrepet, hvordan dette kan skape nye muligheter, arbeidsplasser og vekst.

 

Han skal i tillegg fortelle oss om universitetets prosjekt på området og hvordan man kan bli en del av dette.

 

Det vil også bli presentert to spennende case: Hans Georg Høgevoll-Garstad er administrerende direktør for Avfall Sør.  Han vil fortelle hvordan Avfall Sør implementerer sirkulær økonomi internt, hva slags næringsmuligheter de ser i avfallet og hvordan dette i kan utnyttes som nye ressurser.

 

Raymond Bærø er leder av Mulighetenes hus, og han skal dele med oss hvordan de utnytter ressursene blant annet for å driver en kafé på matsvinn. Dette er et godt eksempel på sirkulær økonomi i praksis.

 

Alle er velkomne, men for å tilby servering må vi påmelding innen mandag 21. januar kl 12.00. 

 

Vennligst bruk denne linken:   

påmelding frokostmøte 23.01.19

 

Kristiansand kommune har laget en spennende presentasjonen om møtet.

 

Frokostmøtene på Grønt senter arrangeres i samarbeid med Stiftelsen Miljøfyrtårn, Kristiansand kommune og Klimapartnere

 

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie