Facebook

LogoKlimaalliansen108

Tirsdag 22. januar kl 18.00  Denne kvelden henter vi råvarene fra havet.  Kurset avsluttes med et festmåltid der vi spiser det vi selv har tilberedt.  KURSET ER NÅ FULLT

Fisk og sjømat er bra for både kropp og klode. Sammen med kokkene fra restaurant Til Stede mat og mer skal vi tilberede et festmåltid. 

 

Du lærer deg triksene med å tilberede fisk, sauser og grønnsaker.  Kvelden avsluttes med middag der vi spiser det vi selv har tilberedt.

 

Meny: Helbakt fisk - som vil være dagens fangst fra Flekkerøy. Tilbehøret består av noen deilige sauser med urter i tillegg til varme elementer som sesongens økologiske grønnsaker og metningsgarnityr. Vi avslutter med noe søtt.

 

Pris kr 750.- pr person. Kr 150.- i fordelsrabatt.   Pris for abonnenter på Grønt senters hyhestbrev og med FVN-fordel: kr 600.-

 

Tid: Tirsdag 22. januar 2019 kl 18.00 – ca kl 21.00

 

Påmelding: https://www.deltager.no/fiskekurs

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie