Facebook

LogoKlimaalliansen108

Onsdag 9. januar kl 09.00  I samarbeid med integreringsmottaket inviterer vi til samlinger der vi sammen med flyktninger og asylsøkere plukker søppel på Odderøya.

I god norsk tradisjon starter vi samtalen over en kopp kaffe (selv om kaffen ikke akkurat kan kalles norsk).

 

Vi presenterer Grønt Senter, viser noen plansjer om klima- og miljøspørsmål, dropper innom dette med frivillige organisasjoner og selvsagt tar vi opp fenomenet dugnad. 

Helt til slutt blir det gitt en presentasjon om utfordringen med marint avfall.  Samtalen foregår på norsk, men en tolk oversetter.

 

Deretter skrider vi til verket og iført hansker (sponset av Avfall Sør) og sekker (fra Hold Norge Rent-aksjonen) tar vi runda på Odderøya.  Vi vet at havner søpla på bakken, så havner den i havet.

 

Formiddagen avsluttes med en lunsj på Grønt Senter.  Alle er velkomne til å delta – dette er en unik mulighet til å bli kjent med nye landsmenn.

 

Velkommen!

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie