Facebook

LogoKlimaalliansen108

Mandag 19. november kl 19.15.  Denne kvelden får du omvisning og eksklusiv rett til å plukke materialer

 

 

Er du interessert i redesign og ombruk? Besøk Avfall Sørs anlegg på Mjåvann gjenvinningsstasjon!

 

Avfall Sør støtter Ombruksuka 2018!

 

Vi ønsker å øke ombruk av gjenstander og materialer gjennom redesign, reparasjon og direkte ombruk.

 

Vi tilbyr en eksklusiv kveld på Mjåvann gjenvinningsstasjon, der de påmeldte (maks 20 personer) etter stengetid får et unikt tilbud:

 

 

  • Omvisning i bruktbutikken og lageret til butikken. Avfall Sør forteller om hvordan vi jobber med butikken, hva vi får inn og hva vi selger.  Bruktbutikken holder åpnet gjennom hele arrangementet.
  • Containerne på stasjonen står åpne, og denne kvelden er det lov til å plukke materialer til ulike hobbyprosjekter. Her finnes det mange råvarer som kan gjenbrukes på nye måter.
  • OBS! Deltakerne må av sikkerhetsmessige grunner følge Avfall Sørs anvisninger på hvordan dette gjøres, og hvilke containere som er tilgjengelige.

Tid:                                       Mandag 19. november klokka 19.15-20.45

 

Sted:                                    Mjåvann gjenvinningsstasjon

 

Maks antall påmeldte: 20 personer (påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. )

 

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie