Facebook

LogoKlimaalliansen108

Torsdag 5.12 kl 18.00 starter vi den gastronomiske oppdagerferd med å kutte flasketuten av økologisk Cava. Deretter går det slag i slag med godsaker både i glasset og på tallerkenen.  

 

 

Fjorårets suksess fra Klimahuset er flyttet til Grønt Senter og utvidet til en helaften.  Restaurantgründer og kortreist mat-spesialist Øyvind Nese guider oss gjennom kvelden, gjestene bidrar selv med vinskjenking og vi kan love en hel palett med nydelig drikke og supplerende småretter.  Innimellom munnfullene får vi lære om økologi, biodynamisk dyrkning, smaksbomber fra nærområdet og hvorfor jordsmonnet er så viktig for å frambringe den gode smak.  

 

Meny (tilhørende vin er ennå ikke valgt):

 

Kongekrabbe

 

Brandade

 

Lam

 

Ost

 

Trollkrem

 

Pris: Kun kr 650.- for fem retters meny inklusiv vinsmaking.   Begrenset antall plasser. Aldersgrense 18 år.  Begrenset antall plasser.  Påmelding snarest til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie