Facebook

LogoKlimaalliansen108

Tirsdag 9. okotober kl 16.00  Hvordan kan den nye kommunen vår bli best mulig? Åpent for alle barn i alderen 8 - 12 år.

 

Hva må politikerne gjøre for at det skal bli enda bedre å være barn i Kristiansand?

Kristiansand MDG inviterer alle barn i alderen 8 til 12 år til familiemiddag og grønn samtalesalong. I salongen er det lov å ta med seg ideer, drømmer,

visjoner og historier om noe som fungerer (eller ikke fungerer) i dag.

 

Det finnes ikke noe som er feil, teit eller flaut i samtalesalongen.

Derimot er det en fin mulighet til å komme med god ideer og innspill til noen av politikerne som er med på å styre byen.

 

Siden det er en Kristiansand MDG som arrangerer samtalesalongen er vi mest nysgjerrige på hvordan vi gjør nye Kristiansand til en mer

klimavennlig kommune. Vi er overbevist om at barn sitter på en helt egen kompetanse om hvordan vi både tar vare på framtida, og hvordan vi lever mer bærekraftig i byen vår. Dette er kompetanse våre folkevalgte kan bruke!

 

Du trenger ingen forkunnskaper for å komme på samtalesalongen. Det eneste kriteriet er at deltagerne i selve salongen er mellom 8 og 12 år gamle. Kristiansand MDG stiller med Mira Svartnes Thorsen og Tale Mathilde Haukbjørk Østrådal som er tilstede under hele salongen, og vi kan garantere at det blir gøy!

 

Ta gjerne med en venn

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie