Facebook

LogoKlimaalliansen108

Fredag 13. juli - mandag 6. august.  Nokså stengt, men ikke helt.  Vi lader opp til en spennende høstsesong.

 

Antakelig er det folk på huset hele sommeren igjennom.  De faste aktivitetene ligger imildlertid i stabilt sideleie, og det er ikke sikkert at henvendelser kan bli besvart umiddelbart.

 

I slutten av august lanseres høstprogrammet. 

 

Noe teamer er allerede kjent: Stormberg-gründer Steinar Olsen besøker oss 5. september for å fortelle historien om merkevarene som i flere år har ligget helt i tetsjiktet når det gjelder miljø- og klimapolicy. 

 

I slutten av måneden kommer vår tidligere klimaminster – nå fylkesrådmann – Tine Sundtoft for å legge fram klimaveikartet for Agder.

 

Øvrige aktiviteter spenner fra «Green Friday» til et planlagt seminar om ladbare nyttekjøretøy.  I tillegg er det noen faste poster på programmet som fortjener å bli gjentatt, eksempelvis vårt populære kurs i bruk av solenergi. 

 

Følg oss på Facebook eller meld deg på nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert.

 

 

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie