Facebook

LogoKlimaalliansen108

Onsdag 20.11 kl 19.00

 

Spennende temamøte om rusleturbøkene fra Kristiansand

Du trenger ikke brenne av CO2 og fly til Kanariholmene for å finne lykken.  De spennende eventyrene ligger rett foran nesen på dag, og kommer du til forfatterkveld på Odderøya får du garantert inspirasjon til å starte utforskningen av vårt vidunderlige nærmiljø.

Med Rusletur-bøkene etablerte Inger Johanne Mæsel, Knut Mæsel og Jan Henrik Munksgaard en unik litterær sjanger.  Serien – som nå omfatter 11 utgivelser – presenterer nære, kjære og sære turskatter som ligger like utenfor dørstokken.  Med lav puls inviterer ekteparet Mæsel til dypdykk i den kristiansandske sjel og egenartet.  Vi får en munter kveld der det serveres sanne historier og spennende anekdoter fra forfatternes arbeid med den suksessrike bokserien.  

Som forrett serverer naturverner og forfatter Marte Rostvåg Ulltveit-Moe smakebiter fra boka «Spis Sørlandet».

Pris: Inngang kr 50.-

Arrangør: Norsk Forfattersentrum Sør, Grønt Senter og Grønn Hverdag.  Arrangementene er støttet av Vest-Agder Fylkeskommune.

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie