Facebook

LogoKlimaalliansen108

Onsdager kl 15.00 - 18.00 Du trenger ikke grønne fingre - join vår kaffeslaberas der også flyktninger og asylsøkere deltar.  

 

Urban gardening – eller bydyrking – handler om en konkret form for miljøvern.  Vi praktiserer økologisk dyrking og gleder oss over ureist mat.  Selv om vi ikke redder verden på denne måten, vil vi i det minste få gode grønnsaker. 

 

For øyeblikket har vi et tjuetalls aktive medlemmer og vi er en god miks av ulike mennesker i alle aldre. Ønsker du å bli kjent med flyktninger og asylsøkere skal du slå deg ned ved vårt kaffebord.. 

 

Odderøya økologiske pallekarmdyrkarlag organiseres av Klimaalliansen – tidligere Grønn Hverdag.  Prosjektet har støtte fra IMDI.  I tillegg har vi fått sjenerøse gaver fra planteutsalget fra Søgne VGS og jord fra Grønn Vekst.

 

Ønsker du å støtte oss med et medlemskap koster det kr 150.- pr år. 

 

Du trenger IKKE å dyrke egne vekster for å bli medlem, men hvis du ønsker det kan du få tilgang til dyrkingskasse med jord, kompostert hestegjødsel, redskaper og vann.

 

Kassene er nummerert og merket med navn.  Vi har dyrkingsområde i umiddelbar nærhet av Grønt Senter.

 

Påmelding: www.deltager.no/klimaalliansen

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie