Facebook

LogoKlimaalliansen108

Lørdag 2. og søndag 3. juni Vi inviterer organisasjoner og grønne virksomheter til å delta på miljøtorget.

 

Nok en gang invitere vi til Odderøya Open og markering av Verdens Miljødag første helga i juni.  Alle kunst- og kulturaktørene på øya har åpen hus, familien Dabaa stiller med syrisk pop-up servering og så sant værgudene er på vår side blir det folkevandring til øya og stinn brakke på Grønt Senter.

 

Praktisk:  Vi rigger arenaen inne og ute – du og din organisasjon stiller med materiell, grønne produkter, smaksprøver, medlemsverving, underskriveaksjoner eller hva du enn ønsker.  Alt er gratis for deltakerne.

 

Åpent begge dager fra kl 11.00 til ca 16.00  (Odderøya Open sier fra kl 12.00 men ettersom vi ligger først på ruta er det erfaringsmessig mye folk her allerede på formiddagen).  Det er mulig å delta bare én av dagene – gi i så fall beskjed om hvilken dag du kommer.

 

Markedsføring: Ber alle dele arrangementet vi har lagt ut på Grønt Senters FB-side. 

 

 

Ønsker du eller din organisasjon å delta med stand, vennligst ta kontakt med Arne Otto Iversen tlf 930 34 088 e-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

 

 

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie