Facebook

LogoKlimaalliansen108

Annenhver uke: Det er en kontinuerlig prosess å hindre forsøpling av naturen.  Vi trenger flere hender som vil gjøre en innsats på Odderøya.

 

 

Den store strandryddedagen er skippertaket som virkelig skaper vei i vellinga - takk de mange tusener som gjør en innsats! 

 

Dessverre er ikke et slikt krafttak nok til å hindre marin forsøpling. 

 

Av den grunn oppretter Klimaalliansen og Grønt Senter en egen "søppelpatrulje".  Vi er foreløpig kun en håndull mennesker og trenger derfor flere villige hender.

 

Oppstart i midten av mai.  Opplegget er at vi treffes to ganger hver måned - ei gang på dagtid og ei gang på ettermiddgstid. 

 

Du trenger ikke å forplikte deg til å møte hver gang, men vi vektlegger også det sosiale aspektet med gode kaffepauser.  Av den grunn setter vi pris på deltakelse over tid.

 

Ta kontakt med Arne Otto Iversen på tlf 930 34 088 eller e-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så sender vi deg "terminlista" over planlagte ryddeaksjoner.

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie