Facebook

LogoKlimaalliansen108

Klar til å gjøre en innsats for å redusere egne utslipp?  Og få dokumentasjon på resultatet?

 

 

Beklager, men vi klarte å gjøre Slankekrigen – klimaversjonen litt for komplisert. Nå vil vi gjerne ha med deg som vil delta uten å kjøpe kokebok.

 

Her er det enklere opplegget: Du sender oss en e-post.  Vi sender deg brukernavn og passord til en norsk, nyutviklet klimakalkulator kalt Ducky.

 

Etter å ha svart på et trettitalls spørsmål om forbruk, reisevaner og energibruk får du oppgitt status for dine CO2-utslipp. Klarer du å redusere vekta tildeles du diplom som Miljøsertifisert husholdning.  Opplegget er helt gratis og vi offentliggjør ingen tall uten din godkjennelse.

 

Poenget er at skal vi komme videre i klimaarbeidet må vi ha sikker viten om nå-situasjonen.  I tillegg trenger vi å legge om til en grønnere livsstil.  Dette er målet med vårens viktigste aktivitet.

 

Derfor: Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og bekreft at du vil ta testen.  Alle deltakere som gjennomfører får diplom som Miljøsertifisert husholdning og er med i konkurransen om gavekort.       

 

Slankekrigen fortsetter med månedlige inspirasjonssamlinger. Les mer her:  link

 

 

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie