Facebook

LogoKlimaalliansen108

Våren 2018.  Ønsker du å bli inspirert til å leve litt grønnere?  Er du Kristiansands "biggest CO2-looser?

 

Her er linken:  Link med påmeldingsinformasjon

 

 

Når du melder deg på får du tilsendt brukernavn til en side på nettet som bare du har tilgang til.  Her svarer du på et trettitalls spørsmål om reisevaner, forbruk av mat og energi samt andre vitale data om miljøstandarden i heimen. 

 

Etter at testen er gjennomført får du oppgitt den samla vekta av dine CO2-utslipp.   Det er kun du som har tilgang til opplysningene som gis - vi offetnliggjør ingenting uten din godkjennelse.

 

Deretter starter den morsomme delen av den uhøytidlige konkurransen.  Sammen med likesinnede inviteres du til spennende samlinger. 

 

Deltakelse på samlingen er helt frivillig, men det er her du får inspirasjon og tips som er fra både klode og lommebok. 

 

21. mars har vi eksempelvis eget temamøte om enøk der arkitekt Bengt G. Michalsen gir gode råd og tips.  Her får deltakere i slnakekrigen gratis låne varmesøkende kamera der du kan ta bilder som avslører energisluk.

 

I mai går du igjen på «vekta» for å se hvor stor reduksjon du har oppnådd. 

 

Under markeringa av Verdens miljødag lørdag 2.6.2018 har vi en uhøytidelig kåring av vinneren av Slankekrigen - klimaversjonen. Alle deltakere som gjennomfører måling og setter i verk tiltak tildeles diplom som Miljøsertifisert husholdning.

 

Dette får du som deltaker:

 

Kokeboka «Vær så god» - for deg som vi leve enklere og mer miljøvennlig   kr 379.-

Deltakeravgift for datahjelpemiddel, rabatt ved deltakelse på kurs og arrangementer, gratis lån av varemesøkende kamera etc   kr 579.-

 

           Sum verdi opptil   kr 958.-                              Du betaler kun kr 200.-

 

 

Meld deg på her:  Link

 

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie