Facebook

LogoKlimaalliansen108

Onsdag 17. januar kl 18.00: Kurs i samarbeid med restaurant TilStede mat og mer. Tre retter pluss ferskpressede juicer – bra for kropp og klode. 

 

 

Lev sunnere og reduser ditt klimafotavtrykk.  Kjøkkensjef Benjamin T.Dogan tilbereder mens du ser på. Vi bruker sesongens beste råvarer og du får både oppskrifter og gode tips. Kvelden avslutter med noe søtt.

 

Kurset arrangeres på Grønt senter, men det er kokkene på restaurant TilStede mat og mer i Markens gate som står for innholdet. I nesten fem år har dette vannhull for plantebasert kosthold spred glede hos gjester som ønsker et alternativ til tradisjonelle serveringssteder. TilStede mat og mer er både Miljøfyrtårnsertifsert og premiert med Debio sølv – den nest høyeste utmerkelse en økologisk restaurant kan oppnå.  Du kan lese mer om matfilosofien her: link

 

På festkvelden onsdag 17. januar kommer du til å smake det beste av sesongens råvarer. Menyen settes ikke opp før vi vet hva naturen kan tilby, men vi kan garantere at det blir godt.

 

I presentasjonen blir det vektlagt å vise den helthetlige tenkning som ligger bak et plantebasert kosthold, samt ulike koketeknikker. Kjøkkensjef Benjamin mener det handler om å tilberede god mat med rene og gjenkjennbare smaker. Det handler om å lage god mat fra bunen av. 

 

NB Festkvelden arrangeres på Grønt senter, Odderøyaveien 5 - Kristiansand

 

Pris kr 950.- pr. person for plantebasert festkveld med tre retter og ferskpressede juicer. Pris med FVN-fordelkortet: kr 700.-

 

Påmelding:  link - trykk her

 

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie