Facebook

LogoKlimaalliansen108

Fredag 1. desember kl 12.00 - 14.00  I samarbeid med Næringsforeningen og Bilbransjeforbundet arrangeres "Nullutslippsdagen" med kortseminar og utstilling

 

Kjøretøy uten utslipp er ikke lengre en fjern drøm.  Velkommen til lunsjsamling for næringsdrivende med erfaringsutveksling om bruk av elbiler.  Vi ser også ser på hvordan transportsektoren vil endre seg i tiden som kommer.

 

De tradisjonelle transportmidler har til nå vært drevet av diesel eller bensinmotorer.  På privatområdet har bruken av elbiler nærmest eksplodert i antall og omfang. Den tradisjonelle transportsektor har foreløpig vært noe forsiktige i å velge strøm i sine kjøretøyer. 

 

Dette kan nå være i ferd med å endre seg, flere og flere næringsdrivende bytter ut sine gamle kjøretøyer med nye kjøretøyer med elektrisk motor. 

Fredag 1.12.17 kl 12.00 – 14.00 vil vi møte representanter fra noen av de bedrifter som har tatt steget og byttet til EL- motor. 

 

Vi vil få en tilbakemelding på hva deres erfaring. Er det noen ulemper eller høster vi kun fordeler med bruk av elbiler i transportnæringen?

 

Program (foreløpig – endringer kan komme):

 

Terje Jochumsen, Bilbransjeforbundet: Elbil i næring - status og nyheter

Lastebilbransjen: Status for tyngre kjøretøy med hydrogen og elektrisk drift

Frank Dovland, byggmester: Våre erfaringer med biler uten utslipp.

Mirza Becirbegovic, Agder Taxi: Tesla X er på vei – og hva vi trenger av infrastruktur for å komme videre.

Hanne Nyborg Watts, Grønn Kontakt: Ladeløsninger for bedrifter.

 

Arrangementet på Grønt senter gjennomføres i samarbeid med Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.  Påmeldingslink kommer

 

Informasjon og veileder om innkjøp av klimavennlige biler:Link til veileder

 

Oppdatert informasjon og påmeldingslink:Oppdatert program

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie