Facebook

LogoKlimaalliansen108

Fredag 1. desember kl 12.00 - 14.00  På grunn av inntrufne omstendigheter må det oppsatte møtet gå ut:

 

Kjøretøy uten utslipp er ikke lengre en fjern drøm.  Velkommen til lunsjsamling for næringsdrivende med erfaringsutveksling om bruk av elbiler.  Vi ser også ser på hvordan transportsektoren vil endre seg i tiden som kommer.

 

De tradisjonelle transportmidler har til nå vært drevet av diesel eller bensinmotorer.  På privatområdet har bruken av elbiler nærmest eksplodert i antall og omfang. Den tradisjonelle transportsektor har foreløpig vært noe forsiktige i å velge strøm i sine kjøretøyer. 

 

Dette kan nå være i ferd med å endre seg, flere og flere næringsdrivende bytter ut sine gamle kjøretøyer med nye kjøretøyer med elektrisk motor. 

Fredag 1.12.17 kl 12.00 – 14.00 vil vi møte representanter fra noen av de bedrifter som har tatt steget og byttet til EL- motor. 

 

Vi vil få en tilbakemelding på hva deres erfaring. Er det noen ulemper eller høster vi kun fordeler med bruk av elbiler i transportnæringen?

 

Program (foreløpig – endringer kan komme):

 

Terje Jochumsen, Bilbransjeforbundet: Elbil i næring - status og nyheter

Lastebilbransjen: Status for tyngre kjøretøy med hydrogen og elektrisk drift

Frank Dovland, byggmester: Våre erfaringer med biler uten utslipp.

Mirza Becirbegovic, Agder Taxi: Tesla X er på vei – og hva vi trenger av infrastruktur for å komme videre.

Hanne Nyborg Watts, Grønn Kontakt: Ladeløsninger for bedrifter.

 

Arrangementet på Grønt senter gjennomføres i samarbeid med Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.  Påmeldingslink Link

 

Informasjon og veileder om innkjøp av klimavennlige biler:Link til veileder

 

Oppdatert informasjon og påmeldingslink:Oppdatert program

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie