Facebook

LogoKlimaalliansen108

Lørdag 4. november kl 12.00 - 17.00.  Besøk Odderøya open og få en smak av Afrika. Fire flotte damer fra Etiopia serverer middag og kaker på Grønt senter.

 

 

To ganger i året har alle aktører på Kristiansands grønne øy åpent hus. Her kan du oppleve billedkunst i forskjellige stilarter og møte kulturaktører som arbeider med ulike uttrykk. 

 

På Grønt senter har vi hatt tradisjon for å åpne opp en pop-up restaurant der det er mulig å få et varmt måltid – erfaringsmessig kan det være en anelse kjølig første helga i november. 

 

Nytt i år er at vi får hjelp av en herlig kvartett fra Etiopia som har gått sammen for å gi besøkende en smak av hjemlandet. 

Alle de fire damene – Haimanot, Muluhaile, Azeb og Fatuma – har gjort stor lykke med servering på ulike kulturtilstelninger og nå sist i forbindelse med samlingen til Pallekarmdyrkarlaget på Grønt senter.

 

Menyen må nok beskrives som er en anelse mer krydret enn norsk tradisjonsmat, men den er bestemt ikke så ildsprutende spicy at du himler med øynene.

 

I tillegg til middag satser damene også på å tilby kaffe/te og et utvalg av kaker og desserter.  Velkommen inn til et fargerikt felleskap under Odderøya Open. 

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie