Facebook

LogoKlimaalliansen108

Onsdag 18. oktober kl 16.00  Ta med barnet på oppdagelsesreise i matens verden, fylt av gode smaksopplevelser og masse næring.  

 

 

Barnemat skal være laget av ekte og rene råvarer uten sprøytemidler og syntetiske tilsetningsstoffer.

 

På kurset lager vi mos til barnet og gir tips om gode råvarer og hvordan du enkelt kombinerer babyens mat med det familien ellers spiser. Mange tips og råd som hele familien vil ha glede og nytte av.

 

Kurshefte og goodiebag til alle, samt mat til små og store. God tid til spørsmål.

 

Passer for deg som er gravid eller har barn under ett år. Kursavgiften gjelder per barn, så begge foreldre kan være med.

 

Kurs arrangeres i samarbeid med Margit Vea AS som har en visjon om å skape begeistring og engasjement for matlaging og naturlige råvarer. Maten vi har på tallerkenen skal gjenspeile respekt for miljø, dyr og mennesker.  

 
 
Du kan lese  mer om Margit Vea AS her: link
 

Sted:  Grønt senter, Odderøyveien 5 -  Kristiansand

 

Kursholder; Linda Rabbe Haugen

 

Ordinær pris: 650,-

 

Pris med Fædrelandsvennens-fordelskort: Kr 450,- (Merk påmelding med FVN-fordel).

 

Påmelding og spørsmål sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

 

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie