Facebook

LogoKlimaalliansen108

Det blir en spennende høst med et variert program – fra barnematkurs til temakveld om bruk av solstrøm.

 

 

Alle detaljer er ikke på plass ennå.  Høstsesongen på Grønt senter starter for fullt først etter valget i september.  Når dato og arrangør er bekreftet vil arrangementet fortløpende bli lagt ut på våre programsider. 

 

Det som er avklart er at vi kommer til å tilby en variert meny med spennende temaer. Vi har delt inn programmet i kategorier som vi har kalt «Bil, bolig og biff».  Klimautfordringer knyttet til disse tre B-ene står for mesteparten av de CO2-utslipp som folk flest kan endre ved å legge om til en mer bærekraftig livsstil.  Ofte er det små endringer som skal til - bestemmer du deg for å kutte ut kjøtt én og gå over til plantebasert kost en ekstra dag i uke har du allerede redusert din klimapåvirkningen fra matproduksjon med 15 - 20%.

 

 

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie