Facebook

LogoKlimaalliansen108

Det registreres en solid økning i både antall arrangement og besøk.  Grønt Senter runder fire års-bøyen med god vind i seilene

 

Visjonen er å inspirere til gode klimavalg.  Vi ønsker ikke å være noe miljøpoliti med løftet pekefinger, men heller en kilde til gode ideer om hvordan vi kan leve mer bærekraftig på en planet som står i fare for å koke over.

 

På Grønt senter kan du delta på kurs og arrangement som viser vei til mulige løsninger.  Om du ønsker råd og tips - enten som privatperson eller i forbindelse med jobben - bør du finne et tilbud som passer for deg.  Meld deg på nyhetsbrevet, lik oss på FB eller følg med på hjemmesida for å få oversikt over våre aktiviter.


Våren 2017 har anslagsvis 3 000 mennesker deltatt på ett eller flere av de 147 aktiviteter som fant sted på Grønt senter - omtrent halvparten av arrangementene har miljø og klima som tema. Dette er en solid økning fra året i forveien.  

 

Grønt Senter ble offisielt åpnet sommeren 2013 og har nå for alvor kommet på kartet som en viktig møteplass og kompetansesenter for miljø og klimaarbeid. Det er de tre partnerene Kristiansand kommune, Stiftelsen Miljøfyrtårn og Klimaalliansen (tidligere Grønn Hverdag Sørvest) som står bak senteret.  

 

 

Høstprogrammet lanseres i midten av august - vel møtt etter at vi snudd kalenderbladet.

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie