Facebook

LogoKlimaalliansen108

Lørdager kl 12.00 Vi er en glad gjeng som dyrker egne grønnsaker i transportkasser på 80 x 120 cm - og vi har plass til flere....

 

 

Selvsagt redder du ikke verden med å plante poteter, kål eller ruccola i pallekarmer, men du har i det minste kontroll på hvordan maten din framstilles - og så har du det sabla gøy underveis.

 

Ideen er veldig enkel: Alle kan dyrke egne grønnsaker.  Har du ikke egen hage - eller ønsker et "grønt" fellesskap - er du velkommen som medlem av Oddrøya økologiske Pallekarmdyrkarlag.

 

Opplegget er enkelt: Du må være medlem av Klimaalliansen (kr 150.-) pr år.  Ønsker du å ta med egne pallekarmer (brukte eller kjøpt på Biltema etc for kr 98.- pr stykk) er det helt fint.

 

Ønsker du derimot at vi kjøper inn eller overtar du en pallakarm (i praksis to da vi trenger to i høyda for å få nok jordsmonn) koster det altså kr 200.- pluss medlemskapet på kr 150.-, dvs kr 350.- pr år.  Inmmelding her link trykk her

 

Som medlem får du tilgang til førsteklasses kompostjord - takk til Grønn vekst for flott bidrag - hageredskaper og ikke minst et fargerikt felleskap der vi altså prøver å ha fast trefftid hver lørdag i sommer.  (Tar forbehold om at vi har nok frivillige slik at vi får satt opp "vaktliste")

 

Velkommen!

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie