Facebook

LogoKlimaalliansen108

Det var tidvis kø for å ri på hest under Klimafesten.  Årets markering av Verdens Miljødag satte ny besøksrekord og mangfoldet av utstillere var stort.

 

Det er fjerde året på rad miljødagen arrangeres på Grønt senter (formelt sett et det 5. juni som er den offisielle FN-dagen, men vi legger arrangementet til første helga i juni)..

 

Arrangementet er ment å være en inspirasjon for alle som er oppfatt av grønn livsstil og mangfoldet av utstillere er stort.  

 

Nytt i år var deltakelse av lokallaget til Syklistenes Landsforbund samt en rekke av "medeierne" i den nystartede butikken Kollektivet i Kirkegata.  Hver var det blant annet salg av fotobøker, kortreist såpe og stilige bruktklær.  

 

Oikos hadde stor suksess med sin quiz og den mest næringsrike standen hadde utvilsomt organisasjonen Spire som delte ut suppe laget av råvarer som var kassert.  FIVH og Klimaalliansen deltok også med medlemsverving, det samme gjorde Sopp- og nyttveksteforeningen som i tillegg delte ut smaksprøver på pai fylt med skvalderkål.  Familien Dabaa fra Syria sto for servering.  

 

Takk til alle for stor innsasts!

 

Klimafesten inngår i Odderøya Open - der alle kulturaktørene på øya åpner dørene.  Ansalgsvis 700 mennesker besøkte arrangementet på Grønt senter.

 

Bilde; Fra Klimafesten 2017. Foto: Marianne Haugen

 

 

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie