Facebook

LogoKlimaalliansen108

Hun har satt matkasting på agendaen - og gjort det lønnsomt å være smart.  Meld deg på bransjeseminar.

 

Selina Juul er Danmarks ledende ekspert på området, vinner av Nordisk Råd miljøpris og en drøss andre utmerkelser.  Fredag 9.12 treffer du henne i Kristiansand.  

Bruker du kjøleskapet som din søppelkasse? Har du UFO’er liggende i fryseren? Glemmer du å utnytte dine matrester? 

Hver nordmann kaster årlig mer enn 50 kilo mat som er fullt spiselig.  På verdensbasis anslås FN at vi de neste 15 år trenger vi 50 % mer mat for å møte behovene til en stadig voksende befolkning.  Den enkleste vi kan gjøre er å redusere vår matkasting – noe som er bra for både miljøet og lommeboka. 

Selina Juul er stifter av den danske forbrukerbevegelsen Stop Spild Af Mad og er for sin iherdige kamp mot matsvinn hedret som Årets Danske og er også vinner bla. av Svend Auken-prisen.  I tillegg er hun en engasjerende foredragsholder med et vell av ideer til praktiske tiltak for å redusere matsvinnet.  

Les mer om hennes arbeid i den danske organisasjonen Stop spild af mad her

Omtale i bladet Folkevett: link her

Fredag 9.12.16 kommer Selina Juul til Kristiansand.  Du treffer henne på Grønt senter:

Kl 13.00 – 15.00: Lunsjseminar for ledere i dagligvarebransjen, miljøorganisasjoner, fagforeninger og andre interesserte.  Pris inkl lunsj kr 990.-  

Påmelding her

Arrangør: Klimapartnere, Stiftelsen Miljøfyrtårn, Næringsforeningen i Kristiansandsregionen og Grønt senter.

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie