Facebook

LogoKlimaalliansen108

Etter tre års drift er Grønt senter etablert som en viktig møteplass for klima og miljøarbeid. Vi holder stengt i sommer, men kommer sterkt tilbake til høsten med et program som spenner fra inspirasjonsmøte med Selina Juul - vinner av Nordisk råds miljøpris - til hyggelige lunsjsamlinger med spennende tema.

Visjonen for Grønt senter er klar: Vi skal inspirere til kloke klimavalg!  

I fjor var i overkant av 5000 mennesker innom huset og vi hadde 77 ulike arrangement der temaet var klima og miljø. Spennvidden i programtilbudet er stort:  Fra Miljøagentenes kokkekurs til Teknovas fagmøter om avansert solcelleteknologi. Vi har en rekke gode samarbeidspartnere og har som mål å dekke alle temaer innenfor områdene klima, miljø og bærekraft.  Grønt senters tre partnere sikrer at vi har ulike innfallsvinkler til emnet. Kristiansand kommune arbeider innenfor området klima og samfunn, Stiftelsen Miljøfyrtårn har kompetanse på miljøledelse for virksomheter og Klimaalliansen er opptatt av handlingsendring - der hver enkelt av oss kan bidra. 

Detaljene i høstens program er ennå ikke kommet på plass så det kan derfor være lurt å melde seg på nyhetsbrevet eller bli venn med oss på Facebook.- Der vil vi forløpende legge ut oppdatert informasjon. 

Sikkert er det at vi startet opp igjen med møteserien Grønt vannhull. Opplegget er svært enkelt: Siste torsdagen i måneden kl 11.30 – 12.30 står lunsjbordet dekket med vann, kaffe og te. Du har med egen nistepakke eller betaler et par tiere i en skål hvis du vil forsyne deg av varme fiskekaker, salat og pasta etc.  Mingling og nettverksbygging før og etter presentasjon kl 11.50 – 12.10. Først ut i høstens presentasjonsrunde er organisasjonen Oikos som 25. august vil fortelle om Økouka på Agder: Fra kick-off i Dyreparken til Fårikålens dag i Arendal.  Grønt vannhull er åpent for alle og du trenger ingen spesielle kunnskaper om klima og miljø for å ha glede av temamøtene.

Forøvrig kan du regne med gjentakelse av våre populære matkurs der tema er plantebasert kost.  Sikkert er det også at vi gjentar vår suksess med økologisk vinsmakekveld siste fredagen i november.

Øvrige programinnslag annonseres fortløpende på Grønt senters hjemmeside.

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie