Facebook

LogoKlimaalliansen108

20 ulike utstiller bidro til å gjøre markeringa av Verdens Miljødag til en fest.

Heldigivs hadde ikke alle sørlendinger prioritert tøffetur med sjekta i finværet.  Anslagsvis 600 mennesker var søndag 5. juni innom de mange stands som presenterte et spennende miljømangfold.  Arrangementet startet med stinn brakke og en morsom forestilling om Snillanden framført av tre skuespiller fra Kristiansands sommerteater.  Utendørs var det ulike stands hvor det var mulig å lære mer om kjemikaliefrie rengjøringsmidler, smake på nyttevekster og kortreist honning, få tilbud på solcelleanlegg til boligen eller bli deltaker i andelslandbruket.  Miljøagentene, Natur og ungdom og FIVH var også på plass med egne markeringer. 

Klimafesten arrangeres fast første helga i juni og inngår i arrangementet Odderøya Open.  Takk til alle som deltok! 

Bilde: Solveig Nilsen fra Nervøs fløyel hadde ett av Klimafestens mest fargerike innslag: En vintage camingvogn fylt med pnet brukte klær.

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie