Facebook

LogoKlimaalliansen108

Over 20 organisasjoner viser hva du kan gjøre for å leve enklerer og mer miljøvennlig.  Søndag får du en smakebit av det grønne Sørlandet.

Vi starter opp 5.6.16 kl 12.00 og holder på fram til kl. 16.00.  Da kan du besøke stands, se på spennende miljøprodukter eller spise en økologisk wraps.  På kvelden er det konsert.  Velkommen til Odderøya open og Grønt senter!

Disse organisasjonene/lag/foreninger og virksomheter deltar:

 

Miljøagentene – barnas egen miljøorganisasjon med stort engasjement for å ta vare på naturen. Få informasjon og bli medlem for kun kr 100.-

www.miljoagentene.no

 

Oikos Agder - medlemsorganisasjon for alle som interesserer seg for økologisk mat og produkter, økologisk landbruk, miljø og helse.  Salg av medlemsbladet Ren Mat

www.oikos.no

 

Kirkens Bymisjon - vedlikeholdgruppa forteller om prosjektet med Bydyrking, tar opp bestillinger på kortreist ved og serverer kaffe kokt på bål.

www.bymisjonen.no/kristiansand

 

Avfall Sør - eies av kommunene Kristiansand, Songdalen, Søgne og Vennesla og har ansvar for renovasjonsvirksomhet i regionen.  Viser hvordan dette gjøres på en økonomisk, ressurs- og miljømessig god måte.

www.avfallsor.no

 

Andelslag - Informasjon om hvordan du kan bli med i andelslaget i Kristiansand. I tillegg blir det salg kortreist og «håndlaget» chutnyer og urtesalter mm.

 

Framtiden i våre hender - opptatt av global rettferdighet, økologisk balanse og en løsning på verdens fattigdomsproblemer.  Stiller med stand der det informeres om organisasjonen.

www.framtiden.no

 

Con Amor - Salg av økologisk og rettferdig kaffe fra Chancemayo i Peru. 

www.kirkekaffe.no

 

Blomkålsoppen - lokalavdelingen til organisasjon for sopp og nyttevekster. Stiller med stand, viser eksempler på hva som dyrkes og informerer om organisasjon.

www.soppognyttevekster.no

 

LO Ungdom Vest-Agder - Organisasjonen som passer på ungdommen ikke blir utnytta i arbeidslivet..

www.lo.no/Om-LO/ung/

 

Spire - utviklingsfondets ungdomsorganisasjon som jobber for bærekraftig og rettferdig verden. Spire er i oppstartsfasen med nytt lokallag i Kristiansand.

www.spire.no

 

Christin H. Jordbrudal – økologisk mat

www.essanteorganics.com

 

Natur og ungdom - for ungdom som er opptatt av god klimapolitikk.   NU stiller med loppemarked sammen med Nervøs Fløyel - Vintage & Secondhand og Shalam 2ndhand.

www.nu.no

 

Shalam - felleskristent hjelpearbeid for mennesker med rusproblemer.

www.shalam.no

 

Nervøs fløyel Vintage & Second Hand - nettbutikk som tilbyr spennende klær fra ulike perioder til en fornuftig pris.

www.nervosfloyel.no

 

Fisnik Rashica har stand

Tema birøkting. Fisnik er en ivrig bieentusiast med kuber ved Grønt senter.

 

Enjo - vise fram kjemikaliefrie produkter innen rengjøringsutstyr.

www.enjo.no

 

Tilstedemat og mer - byens mest miljøvennlig restaurant.  Flytter serveringa ned til Grønt senter og tilbyr et måltid med vegan og økologisk matvarer.

www.tilstedematogmer.no

 

Sans og Smak selger økologiske produkter innen mat, kropp og rengjøring.  Under Klimafesten presenteres enkelte produkter fra butikken i Lillemarkens.

www.facebook.com/sans-smak-129027053787110/

 

Trade Wind AS viser fram paneler med solceller og andre produkter som henter energi fra ildkula på himmelen. 

www.tradewind.no

 

Roots & Culture - arbeider for å bedre folkets helse og skape bevissthet rundt naturlige, organiske og sunne alternativer satt sammen i spennende og unike kombinasjoner.

www.facebook.com/rncnorway/timeline

 

Fransisco Garcia – presenterer markkompostering som et spennende alternativ til tradisjonell kompostering av matavfall.

 

Klimaalliansen (tidligere Grønn Hverdag Kristiansand) er bl.a. nettverksansvarlig for Odderøya Økologiske Pallekarmdyrkarlag.  Vil du være med?  Vi har imot medlemmer og har fast trefftid tirsdager kl 18.00.

www.klimaalliansen.no

 

Klokken 19.00:

Natur og ungdom arrangerer konsert med Feal og Sørvest! Den foregår ute i hagen ved Grønt Senter,begynner kl 19.00 og er helt super gratis. 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie