Facebook

LogoKlimaalliansen108

En rekke lag, foreninger og grønne virksomheter har allerede meldt seg, men det er fortsatt plass til flere utstillere.

Søndag 5 juni markerer vi igjen Verdens Miljødag i Kristiansand.

Arrangementet finner sted på Grønt senter og inngår også i fellesmarkeringen Odderøya Open.  Både kunstnerne og en rekke andre kulturaktører på øya har åpent hus og denne dagen vil erfaringsmessig mange sørlendinger legger søndagsturen til byens flotte grønne lunge.

Vi inviterer alle organisasjoner, frivillige lag og foreninger, NGO´er , grønne bedrifter etc til å delta med stand under markeringen.

Bli med – dette får du:

·         Gratis standplass - ute eller inne

·         Gode muligheter til å presentere produkter, fremme saker eller verve medlemmer

·         Felles markering med beslektede organisasjoner og virksomheter.

·         Spennende økologisk servering

·         I forkant vil vi annonsere markeringen både på nett og papir

Start: kl 12.00 (men kom gjerne i god tid slik at du kan rigge til standen).  Vi regner med å blåsa av ca kl 16.00.

I denne omgang er vil vi gjerne ha et vink om du/din organisasjon eller bedrift blir med. Ta kontakt med Karen Snekvik  (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) tlf 948 95 535

Bilde: Sopp og nyttevekstforeningen er fast deltaker på den årlige markeringa av Verdens miljødag i Kristiansand. Marianne Haugen i den lokale gruppa Blomkålsoppen byr på smaksprøver og tips og råd om kortreist matglede..

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie