Facebook

LogoKlimaalliansen108

Har du lyst til å lære hvordan du kan lage et godt hjem for humlene? På kurset 15.3 får du utdelt byggesett og masse gode tips om bolmateriale og plassering. NB Begrenset antall deltakere.  

Europas fremste humlekasseekspert, Atle Mjelde, har vært interessert i humler fra han var åtte år gammel. Da forsøkte han seg med hermetikkbokser som "humlekasser", etter et tips i en bok. Han erfarte at dette ikke fungerte, og begynte derfor å lage egne kasser. Av våre 35 arter har han hatt rundt halvparten i egne kasser og/eller i oppdrett.

Alle kursdeltakere får et humlekasse-byggesett. Vi har ikke tid til å bygge humlekassene på kurset. Men det får du enkelt til hjemme. På kurset vil du lære å innrede humlekassa, få tips om godt bolmateriale og om hvor kassene bør plasseres. Det viktigste for humlene er innholdet i kassa.

Sted: Grønt senter, Odderøyveien 5 – Kristiansand www.grontsenter.no

Ingen parkering utenfor Grønt Senter (bortsett fra for funksjonshemmede). Grei parkering i Kildens P-hus (Sjølystveien 9) eller lenger inne på Odderøyveien.

Dato: 15.03.  

Tid: kl. 10.00 til 13.30.

Lunsj: 

Deltakerne tar med matpakke. Gratis kaffe og te.

Pris:

Kurset koster 900 kroner inkludert humlekasse- byggesett 

Påmelding:

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Påmeldingen er gyldig når avgiften er betalt.

La Humla Suse. Konto 1254 05 94919. Org nummer 912047652.

Hvis dere ønsker at vi sender ut faktura ber vi dere si fra.

La Humla Suse: http://www.facebook.com/LaHumlaSuse.NO                                             www.lahumlasuse.no

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie