Facebook

LogoKlimaalliansen108

Stor suksess i Rogaland.  På tide å dra i gang egen økouke på Sørlandet?  OIKOS inviterer til oppstartsmøte 15.2

 

ØKOUKA er en feiring av norsk økologisk mat og skal formidle både råvarer, kunnskap og inspirasjon. Uka skal vise frem mangfoldet av landbruket og matproduksjon i Norge og knytte det til folks hverdag.

ØKOUKA ble startet opp i Nord-Trøndelag i 2011. I fjor ble ØKOUKA arrangert i hele 7 byer / fylker i Norge. (se http://www.okouka.no )

ØKOUKA er et samarbeidsprosjekt der ulike aktører med sin kompetanse og sitt nettverk går sammen om å gjennomføre et mangfold av arrangementer i løpet av en uke i september. De ulike aktørene inviteres til å lage egne arrangement som gir publikum en god opplevelse der økologisk mat står i sentrum.

Målet er at arrangementene i ØKOUKA også skal bidra til å spre kunnskap om og kjennskap til økologisk landbruk, skape kontakt mellom produsenter og forbrukere, styrke kontakten mellom produsentene samt øke både konsum og lokal produksjon av økologisk mat. Det er ønskelig at budskapet også når ut til kokker, storhusholdninger og dagligvaremarkedet.

Nå er det på tide å dra i gang ØKOUKA i Agder.

Oikos Agder vil gjerne ta ansvaret for å lede og koordinere ØKOUKA i Agder-prosjektet. Vi søker BU midler til dette og for å komme i mål inviterer vi nå til et første møte. Vi ønsker å samle bidragsytere og interessenter som er aktuelle til å delta med sitt arrangement i ØKOUKA i Agder i uke 38.

Dato: mandag 15. februar 2016 kl. 18.00 – 21.00.  Alle velkomne!.  Ingen påmelding eller deltakeravgift.

Sted: Grønt Senter, Odderøyveien 5, Kristiansand.  Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Program

Vi serverer en god, varm suppe ved ankomst

  1. Presentasjon av ØKOUKA–konseptet ved Marcus Brun Hustad, rådgiver i Oikos Økologisk Norge
  2. Prosjektleder Beate Fiszkal orienterer om rammene for ØKOUKA i Agder
  3. Presentasjon av deltakerne
  4. Liten kaffe/te-pause
  5. Kafedialog (et lite gruppearbeid)
  6. Oppsummering av kafedialogen
  7. Videre fremdrift for prosjektet ØKOUKA i Agder

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie