Facebook

LogoKlimaalliansen108

I første hele driftsår hadde vi et femtitalls arrangement og 10 500 besøkende.  Når programmet for våren 2016 lanseres er amibisjonen at vi skal befeste posisjonen som Sørlandets ledende møteplass for grønn livsstill og bærekraftig samfunns- og næringsutvikling.

Grønt senter ønsker å inspirerer og legge til rette for det grønne skiftet. Vårt budskap er at det nytter å engasjere seg - både som enkeltindivider, på jobben eller i samfunnet.    

Programmet for våren på Grønt senter lanseres i februar.  Vi kan allerede nå røpe at denne våren vil du blant annet få høre mer om bydyrking.  Sammen med Kirkens Bymisjon har vi anlagt en hage der du kan søke inspirasjon.  I år ønsker vi også å legge til rette for dyrking i pallekarmer.  Kurs i urban gardening for balkongbønder kommer i april.  I tillegg til ulike temakvelder vil vi fortsatt tilby ulike kurs, blant annet i tilberedning av vegan- og vegetarretter.  Vi vil spesielt rette søkelyset på mat som blir kastet - og hva vi kan gjøre med den utfordringen.  I den forbindelse har invitert opp leder av Stop spild af mad for å fortelle suksesshistorier fra Danmark.  Vi kommer tilbake med datoer og invitasjoner i begynnelsen av februar.  For å være garantert å få med deg den oppdatert informasjonen kan du melde deg på Grønt senters nyhetsbrev (gratis - se link på forsiden) eller like oss på Facebook.  

Grønt senter takker alle besøkende og gode samarbeidspartnere for arrangementer i 2016.  Vi ønsker velkommen tilbake etter at vi har snudd kalenderbladet.

 

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie