Facebook

LogoKlimaalliansen108

Klar for teambuilding med grønn vri?  Vi leier ut møtelokaler og serverer spennende og bærekraftig mat. 

Nå kan Grønt senter også tilby foredrag og dialogmøter skreddersydd for virksomheter som ønsker å sette klima og miljø på agendaen.

Sommeravslutning, konferanse eller samling i nye omgivelser?  Neste gang du planlegger møte skal du vurdere Grønt senter på Odderøya. 

I tillegg til å tilby flotte konferanselokaler med uovertruffen utsikt over havna er vi også behjelpelig med å tilrettelegge for grønn pep-talk.  Foredrag med temaer som «Om klima og sånn» og «Økokjøringskurs» står på standardmenyen. I tillegg kan vi formidle opplegg som spenner fra samtale om Miljøfyrtårnsertifisering til kurs i tilberedning av vegetarmat. Ta kontakt med Arne Otto Iversen, tlf 930 34 088 (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) for nærmere opplysninger om ulike varianter miljøforedrag og opplevelse.

Grønt senter tilbyr dagpakkeløsninger som inkluderer leie av lokaler, AV-utstyr, trådløst nett og møtevert, samt økologisk fairtrade-kaffe og te hele dagen. Pris fra kr 150.- per person ved minimum 12 deltakere. Økologisk gourmetpakke eller wraps med frukt eller kake kr 390.- per person. Det er også mulig å leie møterom uten servering.
For bestilling og nærmere opplysninger om leie av møtelokaler, ta kontakt med Inger Lise Egeland, tlf 38 00 80 60 (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).

 

 

Grønt senter på Odderøya i Kristiansand er møteplassen for grønn livsstil og framtidsrettet samfunns- og næringsutvikling. Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og få oppdatert informasjon om alle våre aktiviteter. Vi ønsker å inspirere til gode klimavalg!

hvaskjer

kontakt

utleie